Comandă de minim 250 lei si primești transportul gratuit, iar plata se face în siguranță cu cardul.

0

Coșul tău este gol

16, July, 2021 2 min read 4 Comentarii

Roxana Pop-Buia de la @sweetlemon.r (Instagram) ne învață să gătim Vegan Wellington cu Hribi Terarium, un preparat ce cu siguranță te va cuceri fie că ești sau nu adeptul stilului de viață vegan.

                                                                                                                 

Ingrediente

  • lingură de ulei de măsline
  • ceapă medie tocată mărunt
  • praz (fără frunze) tocat mărunt
  • 1 morcov tăiat cubulețe
  • 3 căței usturoi pisați
  • 300g hribi Terarium
  • 300g tofu în saramură, scurs bine de lichid
  • 100g nuci coapte și mărunțite
  • 2 linguri făină de casava (se poate înlocui cu făină normală sau pesmet)
  • 2 linguri fulgi de drojdie
  • un vârf de cuțit de muștar Dijon
  • un vârf de cuțit de nucșoară
  • câteva frunze de rozmarin proaspăt
  • jumătate de linguriță de mix de legume uscate
  • pătrunjel, după gust
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • piper cayenne, după gust
  • boia, după gust

 

Vegan Wellington cu Hribi

Poate că te-a șocat lista aparent interminabilă de ingrediente de mai sus pentru Vegan Wellington cu Hribi. Ei bine, dacă ai citit-o cu atenție, ai realizat că nu cuprinde nimic extraordinar de greu de obținut.

O mulțime dintre aceste ingrediente se află deja în bucătăria ta. Ar fi mare păcat să nu le pui la întrebuințare gătind acest fel de mâncare sățios și delicios.

Prima dată vei întâmpina eventual mici provocări, însă pe urmă vei vedea că merită din plin efortul. În timp, vei ajunge chiar să pregătești Vegan Wellington cu Hribi ca și cum ai fi cel mai natural lucru din lume.

Merită în special datorită nutrienților esențiali pe care îi oferă și a gustului ce mai că te face să îți plouă în gură. În cazul în care nu știai, hribii reprezintă o adevărată minune a naturii, de care ar trebui să beneficieze oricine, fie vegan sau nu.

Dă-i o șansă rețetei și te va surprinde în așa măsură încât nu vei mai putea să renunți la ea. Asta ca să nu mai spunem că e suficient să citești eticheta de pe ambalajul hribilor Terarium, pentru a le aprecia valoarea.

 

Mod de preparare

Pasul 1: Se călește într-o tigaie ceapa, prazul și morcovul la foc mediu spre mic, până ce ceapa ajunge translucidă, apoi se pune usturoiul până devine fragrant.

Pasul 2: Adăugăm ciupercile, muștarul și condimentele, lăsându-le să se gătească bine, ca să se evapore tot lichidul. Pe urmă se lasă să se răcească puțin.

Pasul 3: Se adaugă mixul de ciuperci, tofu bucățele și nucile mărunțite într-un robot de bucătărie și se mixează.

Pasul 4: Potrivim gustul cu ajutorul condimentelor, încorporând totodată făina de casava și fulgii de drojdie cu o spatulă. I se poate da forma ușor ovală sau dreptunghiulară compoziției. Dacă aceasta e prea umedă, se mai pune făină.

Pasul 5: Se preîncălzește cuptorul la 190°C și compoziția formată se învelește în aluatul preferat. Eu am folosit un mix de făină fără gluten și am format un aluat simplu, însă clasic se folosește aluat de foietaj.

Pasul 6: Se lasă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau cât e nevoie, în funcție de aluat.

Pasul 7: Preparatul se servește cel mai bine rece, alături de un sos făcut din ciuperci.

 

Folosește-te și tu de toate beneficiile hribilor cu această rețetă de zile mari!


4 Răspunsuri

usixicecioqi
usixicecioqi

25, September, 2021

http://slkjfdf.net/ – Udexenom Uredkohab rmz.wwtu.terarium.ro.xws.pe http://slkjfdf.net/

uyogekeewuuot
uyogekeewuuot

25, September, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ajowarud Alipaja sid.brax.terarium.ro.bbk.jw http://slkjfdf.net/

educokocaromu
educokocaromu

25, September, 2021

http://slkjfdf.net/ – Ilpiveyue Teniqzra zfp.mwul.terarium.ro.jfn.rs http://slkjfdf.net/

etewvseq
etewvseq

25, September, 2021

http://slkjfdf.net/ – Kajicoxi Acivix aht.msmm.terarium.ro.ibo.tg http://slkjfdf.net/

Lasă un comentariu