Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport gratuit, plata se face in siguranta doar cu cardul.

0

Coșul tău este gol

POVESTEA NOASTRĂ

CU DRAGOSTE, DIN APUSENI❣️

DE CE NOI?

Pentru că avem grijă și experiență!

Adevărata forță vine din interior, de aceea, cu cât alimentația este mai sănătoasă, cu atât corpul nostru este mai bine hrănit.

Terarium® înseamnă visul de a putea culege, din întreaga lume, cele mai sănătoase fructe disponibile, pentru a le aduce aproape de tine, este despre a face această imensă planetă să pară, fie și pentru o clipă, mai mică.

Consideră Terarium® ca fiind planul tău de rezervă în cazul în care nu reușești nicicum să ajungi la festivalul culesului de afine, sus, pe crestele munților sau în junglă, la o plimbare cu maceta, în căutarea ananasului copt.

Avem noi grijă de tine!

Fructele Terarium® sunt întotdeauna coapte, pline de prospețime la congelare și, cel mai important, sunt mereu disponibile online și în hipermarketurile din România.

Coborând crestele Apusenilor, prin păduri de conifere care străjuiesc cascade, pe poteci înguste cu urme de pași de căprioară, trecând pe lângă ferigi mângâiate de raze și alintate de ploi, urmând calea spre nord ghidați de mușchii impunătorilor copaci și înveseliți de simfonia păsărilor, ajungi în ținutul comorilor din pământ.

Aici ne-am născut noi, Terarium® – un concept de sănătate!

De la afina culeasă de oamenii muntelui, în fiecare dimineață, în sezon, între orele 03:00 și 11:00, și până la sortarea și ambalarea în hale curate ca o farmacie, totul se întâmplă într-un ritm controlat, în condiții de igienă maximă, promovând mișcarea, ca mijloc suplimentar de a te menține în formă și de a fi sănătos.

INGREDIENTE DE TOP

Achiziționăm doar fructe coapte și proaspete

SELECȚIE OPTICĂ

Proces automat de alegere a fructelor perfecte

FĂRĂ ADITIVI

Congelăm totul instant cu tehnologia IQF

GUST 100% NATURAL

Nu adaugăm niciodată altceva decât fructele cele mai bune

 

 EXPERIENȚĂ DE PESTE 15 DE ANI

Compania noastră este 100% românească și este specializată de peste 20 de ani în recoltarea, trierea și transformarea fructelor, legumelor, ciupercilor de calitate superioară congelate IQF destinate consumului pentru export, cu un volum de peste 2000 de tone prelucrate anual.

Datorită experienței noastre, putem face o selecție riguroasa a materiilor prime, garantând astfel calitatea și regularitatea.

Produsele noastre NU au nici un adaos de coloranți, arome sau conservanți.

Certificarea ISO 9001:2008 obținută de compania noastră atestă rigurozitatea și preocuparea noastră în ameliorarea continuă și satisfacerea clienților noștri. 

CONGELARE IQF

Individually Quick Frozen este un proces automat de congelare aproape instant la temperaturi foarte joase care ajuta la păstrarea structurii celulare a fructelor și păstreaza vitaminele intacte.

Congelarea alimentelor necesită întreținerea strict a liniei de răcire și congelarea pe tot parcursul procesului.

De aceea, ne-am echipat cu cele mai bune materiale pentru menținerea temperaturilor prescrise de la transformarea produselor până la livrarea acestora către clienții noștri, astfel am reușit să avem o rețea de parteneri fideli și serioși.

PACKAGING

Am ales cele mai bune soluții pentru a ambala cele mai proaspete fructe, produsele noastre fiind disponibile fie în pungi stand-up ziplok resigilabile, fie in monodoze de unică folosință de 125g in cazul smoothies mix.