Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport gratuit, plata se face in siguranta doar cu cardul.

0

Coșul tău este gol

16, July, 2021 2 min read

Roxana Pop-Buia de la @sweetlemon.r ne surprinde din nou cu o super rețetă de tort raw vegan cu unele dintre cele mai pline de vitamine și minerale fructe – cătină și ananas.

                                                                                                                 

Ingrediente

Pentru crustă:

  • 100g migdale
  • 6 curmale medjool

 

Pentru cremă:

 

Pentru sirop, opțional:

  • 100ml suc de cătină
  • miere, după gust
  • un vârf de cuțit de amidon de tapioca

 

Tort Raw Vegan cu Cătină și Ananas

Toată lumea a auzit despre beneficiile ieșite din comun ale cătinei asupra sistemului imunitar. Din păcate, oamenii se limitează la a consuma aceste fructe numai în starea lor naturală, proaspătă.

Spunem "din păcate" deoarece este imposibil să mănânci la nesfârșit același lucru. Nu de alta, dar la un moment dat vei ajunge să urăști din tot sufletul alimentul respectiv.

Din cauza asta s-au inventat o mulțime de rețete interesante, ce îmbină gusturi variate și încântă papilele gustative. Exact așa este și situația tortului raw vegan cu cătină și ananas. Savoarea diferită a celor două fructe scoate din anonimat tortul și îl fac de neuitat!

Te sfătuim să îl încerci nu doar pentru unicitate, ci și atunci când vrei să te asiguri că toți cei prezenți îl vor putea consuma. Nimeni nu va pleca cu poftă de dulce de la masă!

Cătina și ananasul te așteaptă cuminți, congelate și gata să fie transformate în tort, în magazinul online Terarium.

 

Mod de preparare

Pasul 1: Se mărunțesc migdalele într-un robot de bucătărie până ce obținem mărimea dorită, apoi adăugăm curmalele medjool fără sâmburi.

Pasul 2: Pulsăm ca să se lege compoziția și o turnăm într-o tavă de prăjituri detașabilă de 20 cm. diametru.

Pasul 3: Punem toate ingredientele pentru cremă într-un blender și mixăm până ce rezultă o cremă fină, pe care o turnăm peste crustă.

Pasul 4: Se păstrează la frigider și se consumă cel mai bine cu poftă a doua zi.


Lasă un comentariu