Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport gratuit, plata se face in siguranta doar cu cardul.

0

Coșul tău este gol

16, July, 2021 2 min read 1 Comentariu

@sweetlemon.r, cum o găsim pe Roxana Pop-Buia pe Instagram, ne aduce de această dată o budincă de tapioca cu matcha, iaurt și fructe, ce formează efectiv un curcubeu pe cerul gurii.

                                         

Ingrediente

Pentru compoziție:

  • 600ml lapte vegetal
  • 100g perle de tapioca
  • 30ml/g din îndulcitorul preferat
  • expresso matcha (o linguriță matcha dizolvată în puțină apă călduță)
  • vanilie, opțional
  • priză de sare

 

Pentru decor:

  • iaurt (eu am folosit de cocos)
  • fructe – mure, afine, mango congelate Terarium
  • mentă proaspătă

 

Budincă de Tapioca cu Matcha, Iaurt și Fructe

Îți era dor de un desert consistent și totodată cu alură de înghețată, nu-i așa? De asta ai ajuns la această rețetă minunată și cât se poate de simplă de budincă de tapioca cu matcha, iaurt și fructe.

După cum poți vedea, ai nevoie de un minim de ingrediente, decorul fiind absolut opțional și putând fi astfel adaptat în funcție de preferințele tale și a celor pentru care pregătești budinca.

Murele, afinele și mango îi dau, cu toate acestea, nu doar un plus de design, ci și de gust, respectiv sațietate. Magazinul tău online Terarium ți le pune la dispoziție sub formă congelată, astfel încât să poți prepara budinca de tapioca cu matcha, iaurt și fructe oricând îți dorești. Așa nu depinzi de alterarea fructelor, care știm prea cât pot fi de sensibile.

Atât cu vorbăria pe azi. E timpul să ne suflăm mânecile și să gătim cea mai bună și aromată budincă de până acum! Citește rapid instrucțiunile și apucă-te de treabă.

 

Mod de preparare

Pasul 1: Se pun toate ingredientele menționate mai sus într-o crăticioară și se dau la foc mediu.

Pasul 2: De când începe să fiarbă compoziția, mai trebuie lăsată aproximativ 15-20 de minute, amestecând continuu sau până când bobițele de tapioca sunt complet transparente.

Pasul 3: Se trage de pe foc și se lasă să se răcească complet.

Pasul 4: Pentru decor, se pune budinca de tapioca într-un pahar transparent, se umple cu cantitatea dorită și se completează în același gramaj cu iaurt și cu fructele preferate pe deasupra.

P.S.: Desigur, iaurtul e opțional, dar total recomandat. El schimbă textura budincii, fiind datorită lui mult mai cremoasă și delicioasă.

 

Ai grijă la poftă, căci garantat va fi mare!


1 Răspuns

DannyCon
DannyCon

15, September, 2021

BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

https://hi.switchy.io/5dyf

Lasă un comentariu