Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport gratuit, plata se face in siguranta doar cu cardul.

0

Coșul tău este gol

16, July, 2021 2 min read

Floriana de la @dolce_far_verde de pe Instagram ne încântă simțurile cu aroma unor mini prăjiturici cu căpșuni cum rar ne e dat să savurăm!

 

Ingrediente

Pentru blat:

  • 140g migdale hidratate
  • 80g curmale hidratate

 

Pentru cremă:

 

Mini Prăjiturici cu Căpșuni

Mai jos găsești rețeta după care vei prepara mini prăjiturici cu căpșuni sănătoase, fără pic de zahăr adăugat, dar incredibil de gustoase și chiar dulci. Așa cum poți observa, aspectul lor este deosebit de plăcut și va atrage copiii ca un magnet.

Ba mai mult, se va dovedi dificil să le pui limită la câte au voie să mănânce! Partea bună e că nu îi vor face pe cei mici dependenți de zahăr și de dulciuri nocive. Deci poți să le permiți să se bucure de câteva în plus.

Cât despre compoziție, mini prăjituricile noastre sunt cu căpșuni, unele dintre cele mai savuroase și apreciate fructe. Ele conțin o mulțime de vitamine și minerale esențiale inclusiv și sub formă congelată, motiv pentru care îți recomandăm să achiziționezi căpșunile congelate Terarium.

Ai posibilitatea să vezi și să analizezi proprietățile lor nutritive de pe ambalaj. Comandă mai multe pungi și ai oportunitatea de a face oricând mini prăjiturici cu căpșuni!

Dacă ai cumva oaspeți, îți garantăm că îi vei cuceri cu gustul acestui desert senzațional. Nu mai lungim vorba, iată rețeta.

 

Mod de preparare

Pasul 1: Hidratăm migdalele, caju-ul și curmalele peste noapte.

Pasul 2: Transferăm migdalele hidratate alături de curmale în blender și mixăm până ce totul devine un aluat cu o consistență lipicioasă. Apoi transferăm aluatul în forme din hârtie, pentru a le transforma în strawberry mini bites pe care le dăm la rece în timp ce preparăm crema de căpșuni.

Pasul 3: Introducem în blender toate ingredientele menționate mai sus pentru cremă. Mixăm până ce obținem o pastă cremoasă.

Pasul 4: Turnăm crema de căpșuni peste blat și o lăsăm la congelator pentru minim 4 ore.

Pasul 5: Ne ospătăm cu mini prăjituricile!


Lasă un comentariu